Teater Lille Hest • Af ler er vi kommet • Børneteater • Ungdomsteater • Gadeteater • Fysisk teater • WorkshopsAf ler er vi kommetAf ler er vi kommet

Har du nogen sinde undret dig over, hvorfor børn i hele verden ser så forskellige ud?

En stram foredragsholder fra Jylland ankommer til et spillested. Hun skal fortælle en historie fra Afrika om, hvordan vi mennesker måske engang er blevet skabt. Men den dag kommer foredraget ikke til at forløbe helt som det plejer...

-En sjov og poetisk historie fra Afrika om, hvorfor børn bliver født i så mange farver.

ANMELDELSE

 

Af: Anne Middelboe Christensen, Børneteateravisen 2008.

****

Uddrag:

”......Af ler er vi kommet viser sig at være en yderst interessant forestilling om at tro. Den er en skabelsesberetning fra Afrika - om himlen og jorden og os, der bor på den. Betragtningerne er vidunderligt billedklare: ’Dyrene kunne ikke lide mørket, så guden skar huller op i himlen, og så kom der stjerner,’ fortæller Line Skyttes foredragsholder med de smukke meninger. Hun har perfekt pandehår og højhalset selvkontrol, og hendes stramtantede pegepind er lige ved at knække af lutter politisk korrekthed. Hendes øjne er ellers så kønne, og hendes stemme lyder omstændeligt grundig inde under det afrikanske perlehalssmykke.

”........Dyrene nærmest suges op på lærredet, hvor jordkloden kommer til live, takket være Tariq Mikkel Khans flotte og suggererende animationer......Desuden lunter isbjørnen af sted til de fedeste, afrikanske rytmer af Thomas Hass Christensen, der dermed har givet forestillingen den varme og eksotiske intensitet.

”.....Her er det, at Britta Thøgersen Tofts pedelmedhjælper alligevel er blevet interesseret. Det er såmænd også hende, der får forlængerledningen til at virke. Og Toft spiller hende med sådan en jordnær skepsis og samtidig en begejstret nysgerrighed, at hun bliver en troværdig spejling af både børnene og deres voksne.

”......Set ud fra et voksensynspunkt er alt i forestillingen gennemtjekket og holistisk – med pointen, at ’hvis vi allesammen kommer af det samme ler, så er vi jo i familie”.Praktisk information:

Pris ekskl. moms:
5.600 kr.
Alder:
3 - 7 år
Varighed:
45 min.
Refusion:
Godkendt
Instruktør
Anne Kurzweil
Komponist
Thomas Hass Christensen
Animationer
Tariq Mikkel Khan
Medvirkende
Britta Thøgersen Toft og Line Skytte
Spilleareal:
4 x 7 x 2,5
Mørklægning:
Nødvendigt
 

Forestillinger for samme aldersgruppe:

Fra 5 år

Fra 4 år

Fra 6 år

Fra 6 år

Fra 3 år

Fra 6 år