Teater Fluks • Flygtning Transportable • Børneteater • Ungdomsteater • Gadeteater • Fysisk teater • WorkshopsFlygtning TransportableFlygtning Transportable

Flygtning Transportable er en helt særlig teateroplevelse til unge fra 14 år og opefter. En fysisk, performativ og gennemreflekteret forestilling. I forsøget på at sætte sig ind i det at være på flugt, er de to performere gået på jagt i nyheder, statistikker, interviews og deres egne erfaringer. Det resulterer i en ærlig og personlig erkendelse af, at man muligvis aldrig helt kommer til at forstå flygtningenes situation, men at vi kan genkende nogle af følelserne.

Forestillingen er en teaterkollage som spiller bag i en stor varevogn, og publikum sidder med i vognens mørke kasse. De deler rum med performerne, med de fysiske situationer, og med titusinder af flygtninge, der i tidens løb er blevet transporteret på denne barske måde.

Vær forberedt på en fysisk og sansemættet oplevelse på meget lidt plads.


Respons på Flygtning Transportable:

 

Kåret til en af de 12 bedste børne-ungdomsteateroplevelser i 2013 af Information.

 

”Konceptet er virkningsfuldt lige fra starten”

 - Teateravisen.dk

 

”Jeg tror, at det jeg tænker om flygtninge, er blevet mere åbent. Jeg har i hvert fald stillet mig selv, en masse spørgsmål nu, det er godt...

- Sebastian, 15 år.

 

”Måbende sad vi tilbage, da forestillingen var slut, enkelte tårer fandt sin vej ned ad publikums kinder, og jeg må indrømme, at det har været svært at sætte ord på en oplevelse, der var så utrolig. Jeg må endda gå så langt og sige, at jeg aldrig har oplevet noget så himmelråbende fantastisk og rørende på en og samme tid.”

- Alberte Tams Jensen, elev på Horsens StatsskolePraktisk information:

Pris ekskl. moms:
1 forestilling: 5.600 kr.
2 forestillinger: 8.000 kr.
3 forestillinger: 10.400 kr.
4 forestillinger: 12.000 kr.
Alder:
Fra 14 år
Publikum:
Max 15 publikummer.
Varighed:
40 min.
Refusion:
Godkendt
Medvirkende:
Rasmus Malling Skov og Sara Fink Søndergaard.
Spilleareal:
Parkeringsplads til varevogn tæt på strøm.
Opstillingstid:
75 min.
Nedtagningstid:
15 min.
Strøm:
220 v
Andet:
Scenerum: Forestillingen spiller bag i en varevogn, hvor både publikum og performere er placeret. Der er behov for en parkeringsplads uden alt for meget støj, og med adgang til et almindeligt strømstik inden for 10 m.
 

Forestillinger for samme aldersgruppe:

8 - 100 år

Fra 5 år

Fra 8 år

Fra 10 år

Fra 4 år

12 - 100 år

Fra 6 år

Fra 6 år

Fra 3 år

Fra 6 år

Fra 13 år