Dunkelblå • Hvem der først bli'r vred • Børneteater • Ungdomsteater • Gadeteater • Fysisk teater • WorkshopsHvem der først bli'r vredHvem der først bli'r vred

Hvem der først bli’r vred” er et rigtigt hjem-ud-hjem-folkeventyr af den slags som foregår for længe, længe siden. En heltehistorie om tre brødre, hvor den yngste, Hans, er ham som har heldet med sig, selvom han, eller netop fordi han, hverken er den stærkeste (som den ældste bror Per), eller den sejeste (som den mellemste bror Poul), men derimod en opfindsom, gudfrygtig og glad tosse-Hans med gåpåmod, selvom ingen regner med ham.


Publikum kan glæde sig til en hæsblæsende rundtur af misforståelser, når de bliver taget med på eventyret om de tre fattige brødre Per, Povl og Tossehans, der skal ud at finde arbejde. Mød en mærkelig bonde og hans familie, og find ud af hvorfor de har et skilt over døren hvor der står: ”Ingen mad i dag, men i morgen”. 

Troels Kirk Ejsing fører os med snarrådig humor, stor teknisk snilde og timing gennem den utroligt spændende historie, fyldt med uhyrlige hændelser og sproglige tvetydigheder.

 

Troels Kirk Ejsing ”… får hurtigt skabt en sådan tæthed omkring spillet, at børnene uden forbehold og ofte med begejstring tager imod opgaver… Den er velspillet og fint orkestreret i sit forløb. Enkel og harmonisk for øjet i sit visuelle udtryk.” Kirsten Dahl i Børneteateravisen nov. 2003.

 

 

 Praktisk information:

Pris ekskl. moms:
5.400 kr. op til 60 publikum
6.200 kr op til 90 publikum
7.800 kr op til 120 publikum
Alder:
Fra 8 år
Varighed:
60 min.
Refusion:
Godkendt
Idé og tekst
Troels Kirk Ejsing
Konsulent
Jesper la Cour Andersen
Foto
Folke
Scenografi
Tinne Borgland
Kostume
Charlotte Østergaard
Plakat
Raadal.dk
Spilleareal:
6 x 4 x 2,7 (bdh)
Indendørs/udendørs:
Spiller også udendørs
Opstillingstid:
90 min.
Nedtagningstid:
60 min.
Strøm:
220 v
Medhjælpere:
Arrangøren stiller min. en voksen hjælper til rådighed for opstilling og nedtagning
 

Forestillinger for samme aldersgruppe:

8 - 100 år

Fra 5 år

3 - 9 år

Fra 8 år

4 - 10 år

Fra 10 år

5 - 9 år

4 - 10 år

Fra 4 år

12 - 100 år

Fra 6 år

Fra 6 år

Fra 3 år

Fra 6 år

Fra 13 år

5 - 12 år

6 - 10 år