Freestyle Phanatix • Mini Breakdance - Workshop • Børneteater • Ungdomsteater • Gadeteater • Fysisk teater • WorkshopsMini Breakdance - WorkshopMini Breakdance - Workshop

Denne workshop har til hensigt at børnene skal blive fascineret af bevægelserne i Breakdance og inspireres til et fortsat aktivt liv med dans og bevægelse. Workshoppen består af intensiv træning, hvor eleverne selv prøver bevægelserne under ledelse af tre kyndige og pædagogisk velfunderede instruktører. Desuden kommer børnene til at lære forskellige opvarmningsøvelser og vigtigheden af udstrækning.
Workshoppen indeholder også en snak om hip-hoppens historie og originale værdier: sammenhold, kreativitet, originalitet og fredelig konkurrence. Der rundes af med et powershow, der viser alle aspekter af breakdance i praksis!

 

BAGGRUND
Hvorfor skal man ud på vejen og lege, når der er Playstation og TV på værelset, og vennerne findes på mobilen og i cyberspace? I dagens Danmark er det muligt at vokse op uden at lære sin krop at kende og leve et liv næsten uden fysisk udfoldelse. Men kropsbevidsthed, herunder balance og motorik er vigtige elementer i et godt liv. Og det allerbedste er at få vakt interessen og den instinktive forståelse som barn og ung.Praktisk information:

Pris ekskl. moms:
Kr. 7.500 (For arrangører udenfor Sjælland tilkommer transport)
+ Kr. 6.000 Workshop nr. 2 (samme dag/lokale)
+ Kr. 6.000 Workshop i tilknytning til forestillinger.
Alder:
6 - 10 år
Publikum:
Op til 80 deltagere.
Varighed:
60 min.
Andet:
Lokalet hvor workshoppen afvikles skal være tilstrækkeligt stort. Som tommelfingeregel kan man regne med ca 1,5-2 m2 pr person). Gulvet skal egne sig til dans; fx linolium eller behandlet trægulv (ikke råt træ). Betongulv eller gulvtæpper kan IKKE bruges. Gulvet må ikke have revner og kanter. Der skal forefindes et godt anlæg med mulighed for tilslutning af Ipod i workshop-lokalet.
Eleverne skal have løst tøj + indendørssko.
 

Forestillinger for samme aldersgruppe:

Fra 5 år

3 - 9 år

Fra 8 år

4 - 10 år

Fra 10 år

5 - 9 år

4 - 10 år

Fra 4 år

Fra 6 år

Fra 6 år

Fra 3 år

Fra 6 år

6 - 10 år