Teatret Aspendos • Nattergalen - skal findes! • Børneteater • Ungdomsteater • Gadeteater • Fysisk teater • WorkshopsNattergalen - skal findes!Nattergalen - skal findes!

En introduktion til H.C. Andersens historie

Steffen finder Benjamin iført kejseren af Kinas kåbe, og et venskab tager form. Tænk at noget så særligt lå lige der for vores fødder. Nogen gange er det bedste i verden lige uden for din egen dør. Sådan var det også dengang kejseren mødte nattergalen med den skønne sang. Det var dengang kejseren blev så glad, at han fik tårer i øjnene.

I Nattergalen – skal findes! præsenteres det helt unge publikum for H.C. Andersens historie om fuglen med den vidunderlige sang. Fortællingen er tilsat smuk musik spillet live på de helt særlige instrumenter hang og gubal, som med deres helt unikke asiatiske inspireret klang får roen til at sprede sig i hvert et sind.

I fortællingen lægges vægt på eftersøgningen af nattergalen, og kejserens første møde med den lille fugl. Et venskab spirer og kejseren er så lykkelig, at han får tårer i øjnene. Hvor galt det kan gå med de to, kan man tids nok få at høre …

 

Historien formidles med en fortællestil og musik, som skaber en naturlig ro og tryghed. Det er er dermed et ”åndehul” fra en ofte larmende og fortravlet hverdag – også for de små.

Ud over i sig selv at være en fin oplevelse for store og små, er Nattergalen – skal findes! et godt afsæt for samtale med børnene. Forestillingen viser at de skønne og vigtige ting i livet som fx venskab nogle gange findes lige der hvor man allerede er lige nu. Hvis bare man kigger rigtig efter. En erfaring der er god at tage med sig tidligt i livet.

Samtidig lægger forestillingen op til, at man efterfølgende selv læser H.C. Andersens historie og dykker ned i eventyrets verden.

Med sit enkle og klare udtryk formidles H.C. Andersens historie og sprog målrettet de helt små, og kan dermed inspirere en ny generation til at udforske nationaldigterens skattekiste.Praktisk information:

Pris ekskl. moms:
4.700 kr. op til 50 publikummer.
5.000 kr. op til 60 publikummer.
Alder:
2 - 6 år
Varighed:
30. min
Refusion:
Godkendt
En forestilling af
Steffen Sommerstedt
Musik
Benjamin Barfod
Medvirkende
Benjamin Barfod og Steffen Sommerstedt
Dukker
Kristian Knudsen
Systue
Karin Pedersen
Spilleareal:
5 x 5 m inkl. publikum (7 x 7 m v. 65 publikummer)
Opstillingstid:
120 min.
Mørklægning:
Hvis muligt
Strøm:
220 v
 

Forestillinger for samme aldersgruppe:

Fra 5 år

Fra 4 år

Fra 6 år

Fra 6 år

Fra 3 år

Fra 6 år