Børneteater • Ungdomsteater • Gadeteater • Fysisk teater • Workshops • Refusionsgodkendt teater • Børnekultur

KulturRigetKulturRiget

KulturRiget formidler børneteater, ungdomsteater og workshops for børn og unge i alderen 1-16 år. Vores kunder er offentlige og private virksomheder, der ønsker kulturelle oplevelser af høj kvalitet.

Fælles for vores børneteaterforestillinger, ungdomsteaterforestillinger, og gadeteaterforestillinger er, at de har en særlig historie på hjerte, der beriger publikum med en inspirerende og anderledes oplevelse.

Alle børne- og ungdomsforestillinger er refusionsgodkendte, hvilket betyder, at offentlige institutioner kan få refunderet 50% af prisen. Læs mere om ordningen via linket på forsiden.

 

Hvem og hvor?

KulturRiget blev stiftet i 2009 med et ønske om at brede de gode teateroplevelser ud til så mange børn og unge som muligt. Vi har base på den kulturelle smeltedigel Godsbanen i Aarhus, hvorfra vi servicerer offentlige og private kunder fra hele landet. Kulturel iværksætter Charlotte Krohn Therkelsen har været ansat som leder siden KulturRigets begyndelse.

Vi insisterer på at levere de bedste oplevelser inden for børne- og ungdomsteater, og gør vores ypperste for hele tiden at være opdateret på det sidste nye og spændende inden for området. 

Har du spørgsmål, eller ønsker at foretage en booking er du meget velkommen til at bruge vores bookingsystem på hjemmesiden, sende en mail til info@kulturriget.dk, eller ringe til os på telefon 60 66 08 86.

Adresse: Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C.

 

 

 

KulturRigets betyrelse er:

Formand - Anders Horsbøl, Ambo Byg

Næstformand - Anne-Mette Hoffmann-Christensen, Kulturarbejder.

Kasserer - Conni Therkelsen, Adm. chef.

 

 

 
Forsideballoner2 Børneteater Festival 2014 Nyhedsbrev Refusion Ungdomsteater