Festival 2011 • Børneteater • Ungdomsteater • Gadeteater • Fysisk teater • Workshops • Refusionsgodkendt teater • Børnekultur • Booking • Management

KulturRiget præsentererKulturRiget præsenterer

Historien bag tæppet

KulturRiget er glade for at kunne præsentere børneteaterfestivalen Historien bag tæppet. Historien bag tæppet er for alle børn og voksne med hang til gode oplevelser på de skrå brædder. På festivalen kan du opleve noget af det bedste dansk børneteater har at byde på.
Vi har igennem den sidste tid arbejdet på at skabe et univers for børn, hvor man kan opleve professionelt børneteater både foran og bagved tæppet. Flere af vores forestillinger forlænges med en workshop, en aftertalk eller lignende, hvor publikum får mulighed for at opleve skuespillerne og deres måde at arbejde med teater på - altså få Historien bag tæppet. Ideen med dette tiltag er at inspirere publikum på en anderledes måde, som rækker længere end forestillingen alene.

Fredag d. 11. februar til søndag d. 13. februar

Festivalen står på i tre dage fra den 11. til 13. februar 2011 på Brobjergskolen i hjertet af Århus - Frederiks Alle 20, 8000 Aarhus C. Programmet er lagt så det er muligt at opleve det hele. Forestillingerne for de ældste spiller fredag den 11.2, de mellemste lørdag den 12.2 og forestillingerne for de yngste spiller søndag den13.2.

 

Se programmet for de tre spændende dage her.

OBS. Der er beklageligvis en lille fejl i det trykte program. Workshoppen den gode historie er rykket fra lørdag kl 12:00 til lørdag kl 12.30.

 

Billetter kan bestilles via vores online billetsystem her.

Historien bag tæppet er støttet af BG-fonden, Kulturhus Aarhus og Aarhus kommune

 

Tak for en god festivalTak for en god festival

KulturRiget vil gerne sige tak til alle jer, der var med til at gøre den første version af Historien bag tæppet til en stor succes.

 

Cykelfanten kommer på besøg søndag d. 13 kl 9:30-14:00

Cykelfanten elsker at cykle. Han ved at gode cykelvaner starter tidligt - og at motorikken udvikles hurtigere med en løbecykel. Springet til en pedalcykel bliver desuden en leg - uden brug af støttehjul.

Cykelfanten medbringer sine løbecykler og leger "Snabelræs" med de 2-3 årige søndag d. 13 kl 9:30-14 i gården på Brobjergskolen.  

Er du en af de heldige der har fundet en billet?

Vi har i disse dage placeret nogle billetter på flere Aarhusianske legepladser. Hvis du er en af de heldige findere, skal du blot følge instruktionerne på billetten og se frem til en god oplevelse :)

Udsolgte forestillinger:

Fredag kl. 09.30 - In the Field v. Secret Hotel

Fredag kl. 10.00 - Habit v. Teatret Beagle

Fredag kl. 11:15 - Krasjdans - Workshop - v. Teatret Beagle

Fredag kl. 11:30 - Fall Fall She Fell v. Secret Hotel

Lørdag kl. 14.30 - Klodshans v. DaDunk

Søndag kl. 10.30 - Totte Bygger v. Teatret Aspendos

Søndag kl. 13.30 - Totte Bygger v. Teatret Aspendos

 

Formidlere kan fortsat reservere billetter ved at ringe på 6066 0886.

Premierer på festivalen:

Mødet - Det Kommende Teater

Når vi oplever mere åndrige møder som forelskelse, religiøs eller politisk vækkelse, eller ganske enkelt ser et andet men­neske ind i øjnene, så husker vi mødet.

Habit - Teatret Beagle

Habit er en forestilling om at turde forandring og nye vaner, fra barndom til "voksendom". Herr Habit forsøger at navigere i sine gamle vaner, tanke­møn­stre og følelser, men fanges i emotionelle kapringer og overspringshandlinger.

Bjørn gav en workshop i Krasj-dans efter forestillingen Habit. Læs anmeldelsen her.